Gallerian / Dalarna / GetFresh UF

GetFresh UF

Telefonnummer: 0701173456
Skönhet & hälsa
Skola: Karlfeldtgymnasiet
Region: Dalarna
Typ: Skönhet & hälsa

Produkter från GetFresh UF

Om GetFresh UF

Affärsidé
Sedan Mars 2020 har världen befunnit sig i pandemi, många blir sjuka och cirka 1 miljon människor har dött hittills. Handsprit är en viktig del i att skydda sig mot viruset. En del människor använder inte handsprit för att de inte gillar den starka doften den ger. Många finner det problematiskt att de hanspritar som säljs är klumpiga och alldeles för stora för att kunna ta med sig överallt man åker. Dessa problem uppmärksammade vi på GetFresh UF och ville ge människor en chans att ta sitt ansvar i samhället. vi att skapa en handsprit som är liten och transportabel. Eftersom de flesta barn och unga inte köper sina hygienartiklar själv är vår typ kund en kvinna mellan 40 - 50 år som har barn.
Produkt
vi säljer små och behändiga handspritar i plastflaskor som innehåller 60ml. dessa har vi själva tillstatt en parfym baserad limedoft för att slippa den vanliga starka handspritsdoften.

Utvalda UF företag i Dalarna

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!