Gallerian / Fyrbodal / LEJFs Vardagslyx UF

LEJFs Vardagslyx UF

Telefonnummer: 0709919170
Hus & hem
Skola: Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan
Region: Fyrbodal
Typ: Hus & hem

Produkter från LEJFs Vardagslyx UF

Om LEJFs Vardagslyx UF

Affärsidé
LEJF's Vardagslyx UF erbjuder lyx i form av städ & service för den tidspressade eller behövande, till ett förmånligt pris. Vår goda kompetens och entreprenörsanda sätter guldkant på din vardag.
Produkt
Vi erbjuder tjänster bestående av städning av hushåll, matvaruhandling med hemleverans, snöskottning, lövkrattning och gräsklippning. Vad gäller städningen finns två olika paket, LEJF's Vardagsstäd där grundläggande städning ingår, och LEJF's Lyxstäd med djupingående städning samt tillägg av lyxig touch. Hemleveransen av matvaror sker på ett miljömedvetet sätt då kundernas varor transporteras vid ett gemensamt tillfälle. I Coronatider ökar behovet av hjälp och vi erbjuder lösningen.

Utvalda UF företag i Fyrbodal

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!