Gallerian / Fyrbodal / LimitedUF UF

LimitedUF UF

E-postadress: tlaUFagneberg@gmail.com
Mat & dryck
Skola: Uddevalla gymnasieskola
Region: Fyrbodal
Typ: Mat & dryck

Produkter från LimitedUF UF

Om LimitedUF UF

Affärsidé
Vår affärside är ett samarbete med Hemglass där vi ska göra en egen glassmix som sedan Hemglass ska sälja medans vi packar ner alla glassar och marknadsför mixen. Vi ska då marknadsföra med bland annat flygblad som kommer med en rabatt på 20 kronor på just vår glassmix. Vi vill ge unga som gamla en möjlighet att kunna köpa glass som passar alla åldrar till ett rimligt pris. Genom hemglass får dessutom äldre en möjlighet att inte ge sig ut i butiker och kunna köpa glassen med ett avstånd till säljaren och dessutom utomhus.
Produkt
Vår produkt är en egen glassmix som är ett samarbete med Hemglass Uddevalla. Vår mix heter “Äntligen Helg-Mixen” och mixen innehåller tre olika glassorter: Sandwich Hollywood strut Daffy Vår produkt säljs av hemglassbilen när den åker runt i olika orter runt om Bohuslän och Dalsland. Vår mix finns att köpa i hemglassbilen och genom att visa upp vårt Instagram inlägg med en rabattkupong får ni 20kr avdraget.

Utvalda UF företag i Fyrbodal

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!