Gallerian / Gävleborg / cardkeeper UF

cardkeeper UF

Telefonnummer: 0722112711
Hus & hem
Skola: Bessemerskolan
Region: Gävleborg
Typ: Hus & hem

Produkter från cardkeeper UF

Om cardkeeper UF

Affärsidé
Affärsidé CardKeeper UF Vi kommer att sälja korthållare som man sätter fast på sina telefoner så att man kan hålla koll på sina kort på ett tryggt och säkert sätt. Vår målgrupp är 15-50åringar. Vi kommer att marknadsföra och sälja varan genom Sociala medier och om det går bra så startar vi en webbshop. Vårt mål med UF företaget är att få nöjda kunder och gå med vinst. Loggan och namnet Vi valde namnet Cardkeeper för att vi tyckte att det passade bra till den produkten vi valt att lansera. Vi valde även en trendig och snygg logga som kommer att dra till sig uppmärksamhet.
Produkt
Vi säljer korthållare som gör vardagen lättare då man kan hålla koll på sina kort på ett lättare sätt för att man alltid har dom med sej. Vi har en produkt som man sätter fast på telefonen och sedan stoppar ner sina kort. vi har också en korthållare som man kan lägga ner i fickan, men den är mycket smidig.

Utvalda UF företag i Gävleborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!