Gallerian / Gävleborg / Ge Skydd UF

Ge Skydd UF

E-postadress: geskydduf@gmail.com
Telefonnummer: 070 341 15 77
Kultur & utbildning
Skola: Hälsingegymnasiet
Region: Gävleborg
Typ: Kultur & utbildning

Produkter från Ge Skydd UF

Gävleborg - Kultur & utbildning
Ge Skydd UF
399 kr

Om Ge Skydd UF

Affärsidé
Vår affärside är att erbjuda gåvobevis och företagsboxar med ekologiska mensskydd, via vår hemsida. Försäljningen av dessa bidrar till att livmoderbärare i andra länder får tillgång till mensskydd, samt att företagare och föreningar får chansen att ta ställning i frågan om tillgänglighet av mensskydd.
Produkt
Vi erbjuder två olika produkter, den ena är en box med 50 tamponger och 25 bindor som är av 100% ekologisk bomull från företaget Talk about Syd. Boxen är designad för att sättas upp på toaletter. Sedan erbjuder vi gåvobevis i tre olika belopp, 100 kronor, 250 kronor och 500 kronor. Pengarna från gåvobevisen används för att köpa ekologiska mensskydd som sedan skickas ner till en skola i byn Nakamtenga i Burkina Faso, Afrika, tillsammans med Yennenga Progress.

Utvalda UF företag i Gävleborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!