Gallerian / Gävleborg / Klimatsmarta Veckomatsedeln UF

Klimatsmarta Veckomatsedeln UF

E-postadress: maja10knutsson@gmail.com
Telefonnummer: 0706142276
Mat & dryck
Skola: Bessemerskolan
Region: Gävleborg
Typ: Mat & dryck

Produkter från Klimatsmarta Veckomatsedeln UF

Gävleborg - Mat & dryck
Klimatsmarta Veckomatsedeln UF
99 kr / månaden
Gävleborg - Mat & dryck
Klimatsmarta Veckomatsedeln UF
79 kr

Om Klimatsmarta Veckomatsedeln UF

Affärsidé
Affärsidén går ut på att sälja veckomatsedlar med recept för vardagarna som är hållbara för miljön, ekonomin & inte är tidskrävande. Idén är att man framför allt ska kunna prenumerera på matsedeln.
Produkt
Vi säljer veckomatsedlar för vardagarna som är hållbara för miljön, ekonomin & inte är tidskrävande. Idén är att man ska prenumerera på vår matsedel men att det även ska gå att köpa en eller flera enskilda veckomatsedlar. Den övergripande idén är att det ska var så miljövänligt & tidssparande som möjligt. Detta ska underlätta för kunden att vara miljövänlig utan att behöva tänka & spara så mycket tid som möjligt. Vi ska ha 0 matsvinn, allt ska gå att återvinna & recepten är platsbantade.

Utvalda UF företag i Gävleborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!