Gallerian / Gävleborg / Mer än en målarbok UF

Mer än en målarbok UF

Kultur & utbildning
Skola: Torsbergsgymnasiet
Region: Gävleborg
Typ: Kultur & utbildning

Produkter från Mer än en målarbok UF

Om Mer än en målarbok UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att skapa en målarbok med positiva motiv och citat som man blir glad av för att på så sätt minska den psykiska ohälsan hos individen, med tillhörande pennor.
Produkt
Vi erbjuder en produkt i form av en målarbok som kommer med tillhörande pennor. En målarbok på 30 sidor att färglägga med tillhörande citat på bilderna för att förstärka bokens effekt maximalt. Till boken tillkommer som sagt pennor, dessa är 12 stycken färgpennor. Vi skänker 10kr av varje sålt exemplar till Suicide Zero, en stödorganisation som jobbar för att bekämpa den psykiska ohälsan i landet för att minska antalet självmord i Sverige radikalt.

Utvalda UF företag i Gävleborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!