Gallerian / Gävleborg / XELFER UF

XELFER UF

E-postadress: xelfer.uf1@gmail.com
Telefonnummer: 0725420417
Mode & design
Skola: Borgarskolan
Region: Gävleborg
Typ: Mode & design

Produkter från XELFER UF

Om XELFER UF

Affärsidé
Snygga & vardagliga produkter med reflextryck, som riktar sig till både en yngre & en äldre målgrupp. Detta kommer göra att fler syns i mörkret. Vi vill skapa snygga produkter som även är praktiska.
Produkt
Vi säljer tre produkter varpå alla innehar reflex. Vår första produkt är en svart tygkasse i 100% bomull som har ett reflextryck på framsidan som är vår logga samt namn. Vår andra produkt är en scrunchie helt i reflex som vi syr själva. Vår sista produkt är en svart mössa med reflex både fram och bak. På framsidan är det vår logga i reflex och på baksidan står vårt namn "XELFER" i reflex.

Utvalda UF företag i Gävleborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!