Gallerian / Göteborg / MediaReality UF

MediaReality UF

E-postadress: mediarealityuf@gmail.com
Telefonnummer: 076-141 86 97
Teknik & IT
Skola: Teknikcollege Stenungsund
Region: Göteborg
Typ: Teknik & IT
En kortare reklamfilm för vårat företag, där vi visar lite olika miljöer vi kan erbjuda inom VR. Detta när vi är ute på fält hos evenemang eller företag tillexmepelt.

Om MediaReality UF

Affärsidé
Vi erbjuder morgondagens upplevelser inom datorsimulerad verklighet, där man på ett roligt och äventyrligt sätt får uppleva en helt ny form av spel och underhållning.
Produkt
En tjänst som innebär att du som kund kan hyra oss för att komma ut till ditt företagsevent eller liknande, och erbjuda VR-upplevelser på plats. Vi har med oss all utrustning som kan tänkas behövas och kan även hålla i workshops om spelprogrammering om det låter intressant.

Utvalda UF företag i Göteborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!