Gallerian / Göteborg / UrCase UF

UrCase UF

E-postadress: urcaseuf@gmail.com
Mode & design
Skola: Hvitfeldtska gymnasiet
Region: Göteborg
Typ: Mode & design

Om UrCase UF

Affärsidé
UrCase UF erbjuder stilrena datorfodral med en unik och personlig detalj. Varan är gjord av ett kraftig twill-vävt material. Datorfodralen är optimal för dig som studerar, arbetar eller bara vill skydda din dator dagligen.
Produkt
Datorfodralet finns tillgängligt i tre färger: svart, marinblå och naturvit, i storleken 13" samt 15”. Varan är gjord av kraftig twillvävning, vilket skapar en fin textur och gör den slittålig. Fodralet är 100% hållbart producerat i enlighet med sociala, etiska och miljömässiga certifieringar, exempelvis Fairtrade. Du kan även specialdesigna en skinnremsa med önskad gravyr och färg, exempelvis ditt namn. Fodralen är i smal passform och öppning och stängning sker med tvåvägsdragkedja.

Utvalda UF företag i Göteborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!