Gallerian / Gotland / Gotlantern UF

Gotlantern UF

E-postadress: gotlanternuf@gmail.com
Hus & hem
Skola: Wisbygymnasiet
Region: Gotland
Typ: Hus & hem

Produkter från Gotlantern UF

Om Gotlantern UF

Affärsidé
Vi erbjuder en ljuslykta, som passar den inredningsintresserade. Lyktan är en exklusiv souvenir av gotländskt sten, samt återvunnet glas. Produkterna säljs på vår hemsida och via marknader.
Produkt
Vi säljer ljuslyktor tillverkat utav återvunnet glas. Dessa flaskor samlas in för att minska nedskräpning samtidigt som de får ett nytt liv. Ena varianten har gotländsk sten som botten, medan den andra är en hängande ljuslykta. Alla produkter blir helt unika då det är olika flaskor samt helt tillverkat för hand.

Utvalda UF företag i Gotland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!