Gallerian / Gotland / Safebody UF

Safebody UF

E-postadress: Safebody.Uf@gmail.com
Telefonnummer: 0723995044
Hus & hem
Skola: Wisbygymnasiet
Region: Gotland
Typ: Hus & hem

Produkter från Safebody UF

Gotland - Hus & hem
Safebody UF
Man
89kr

Om Safebody UF

Affärsidé
Vi säljer moderna inredningsartiklar i form av män och kvinnokroppar för att stödja brottsofferjouren inom våld i hemmet. Vi riktar oss till designmedvetna män och kvinnor som bryr sig om kvinnor och mäns trygghet i hemmet.
Produkt
Vår produkt är en inredningsartikel i form av män och kvinnokroppar som är handgjorda utav finbetong. Dessa kroppar kommer i olika kroppsformer och kön. Vårt ändamål med detta är att skänka 20 kr för varje såld produkt för att stödja brottsofferjouren! Deras uppgift är att förbättra villkor för brottsoffer, anhöriga och vittnen och det är extra viktigt nu i pandemin då våld har ökat i hemmen. Allt material till förpackningarna är återanvänt, vår tanke är att spara på miljön så mycket vi kan.

Utvalda UF företag i Gotland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!