Gallerian / Halland / JWood UF

JWood UF

Telefonnummer: 0723362864
Hus & hem
Skola: Peder Skrivares skola
Region: Halland
Typ: Hus & hem

Om JWood UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att tillverka eldningsbriketter och pellets av överblivet sågspån samt andra eldningsprodukter av återvunnet material. Detta gör vi för att hjälpa människor eftersom Sverige är under en pågående energikris. Vår pellets är tillverkad av förnybar energi.
Produkt
Eldningsbriketter Miljövänligare, hälsovänligare, energieffektivare och billigare alternativ till ved Storlek: 7x3,5 cm Energiinnehåll: 4,5 kwh/kg Fukthalt: 9% Askhalt:0,3% Pellets Ett av de mest miljövänliga uppvärmningsformerna för hus. Hälsovänligare och billigare än många andra uppvärmningsformer.

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!