Gallerian / Halland / Pre Post Sneakers UF

Pre Post Sneakers UF

E-postadress: prepostuf@gmail.com
Mode & design
Skola: Peder Skrivares skola
Region: Halland
Typ: Mode & design

Om Pre Post Sneakers UF

Affärsidé
Det handlar om att köpa in sneakers som är påväg att slängas eller är söndriga, för att sedan fräsha upp dem så gott det går och sälja dem till ett billigare pris än vad de skulle kostat nya! Även ta emot sneakers som behöver tvättas för att sedan ge tillbaka dom till kunden
Produkt
Vi erbjuder en tjänst och produkter Som tjänst så tvättar vi kunders sneakers och återställer dom till en nyare version. Vi erbjuder att plocka upp sneakers lokalt i Varberg och även leverera dom hem till dig Vi erbjuder också produkter vilket är sneakers som vi köpt slitna, vi fräschar upp dom och gör så gott vi kan för att återställa dessa sneakers. Vi återförsäljer sedan dessa när vi är klara med dom.

Utvalda UF företag i Halland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!