Gallerian / Jönköpings län / Detailz UF

Detailz UF

E-postadress: ufdetailz@gmail.com
Telefonnummer: 076- 777 7920
Hus & hem
Skola: Eksjö Gymnasium
Region: Jönköpings län
Typ: Hus & hem

Produkter från Detailz UF

Jönköpings län - Hus & hem
Detailz UF
179
Jönköpings län - Hus & hem
Detailz UF
249

Om Detailz UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att skapa inredning gjort på återanvänt material från lokala företag. Produkterna är handtillverkade med omsorg av oss. Vi kommer börja med att ha tre unika huvudprodukter.
Produkt
Här finner du inredning som kommer passa perfekt i just ditt hem! All inredning är handgjord, närproducerad och skapad på spillmaterial. När du beställer våra produkter från hemsidan får du de tillsammans med en bonus, nämligen vår helt egna Detailz-kasse! Med produkterna får ni inte bara en kasse utan även vår Detailz-bricka. Brickan kommer att sitta på all vår inredning för att känneteckna oss.

Utvalda UF företag i Jönköpings län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!