Gallerian / Jönköpings län / Kaffe von Linné UF

Kaffe von Linné UF

E-postadress: info@kaffevonlinne.se
Telefonnummer: 0724200756
Hus & hem
Skola: Njudungsgymnasiet
Region: Jönköpings län
Typ: Hus & hem

Om Kaffe von Linné UF

Affärsidé
Vi erbjuder ett lokalrostat exklusivt kaffe som du kan brygga i våra handgjorda kaffefilter av miljövänligt tyg i 100% linne. Kaffefiltret gör gott för plånboken samt bidrar till en hållbar konsumtion
Produkt
Vi har tillsammans med lokala entreprenörer tagit fram ett klimatsmart kaffefilter i 100% linne i standardformat 1x4. Hela proceduren är handgjord utav oss och våra samarbetspartners. Varje år slängs 6 tusen ton pappersfilter vilket motsvarar 38 000 träd. Börja drick ditt kaffe från linnefilter och var med på resan mot ett klimat smartare samhälle "Börja drick Kaffe von Linné"

Utvalda UF företag i Jönköpings län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!