Gallerian / Jönköpings län / No Waste UF

No Waste UF

E-postadress: nowasteeuf@gmail.com
Mat & dryck
Skola: Eksjö Gymnasium
Region: Jönköpings län
Typ: Mat & dryck

Produkter från No Waste UF

Om No Waste UF

Affärsidé
Vår idé i No Waste UF är att göra en kokbok med recept på maträtter du kan göra på rester och mat du har hemma. Vi vill vara med och bidra till en hållbar framtid.
Produkt
Vårt UF-företag säljer en kokbok som innehåller recept som alla innehåller en eller flera rester. Varje recept har en ruta där resterna står och det underlättar för dig då du enkelt kan hitta ett recept som matchar med dina rester. Boken innehåller 20 recept och 10 småtips och är uppdelade i fyra kategorier kött/kyckling, vegetariskt, högtid och efterrätt.

Utvalda UF företag i Jönköpings län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!