Gallerian / Kalmar län / EcoFresh UF

EcoFresh UF

E-postadress: ecofreshuf@gmail.com
Telefonnummer: 0761030914
Hus & hem
Skola: Vimmerby Gymnasium
Region: Kalmar län
Typ: Hus & hem

Om EcoFresh UF

Affärsidé
Vi tillverkar ett linnevatten i 3 olika dofter. Vi inriktar oss på heminrednings intresserade tjejer. Genom att vi köper in veganska giftfria doftoljor till att tillverka ett linnevatten. Vi kommer att sälja det på digitala plattformar och även vid flera sälj tillfällen.
Produkt
Vi tillverkar ett linnevatten till den hus och hem - intresserade som värnar om miljön med tre olika dofter som förgyller ert hem med en hemtrevlig doft. Vi tillverkar detta med ekologiska och veganska doftoljor från det svenska företaget Klinta. Vårt syfte är att tillverka ett prisvärt linnevatten med fräscha dofter. Detta kan användas som ett sätt att fräscha upp sina textiler mellan tvättar och därmed minska sitt tvättande och spara på miljön.

Utvalda UF företag i Kalmar län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!