Gallerian / Kalmar län / GET OFF YOUR ACES UF

GET OFF YOUR ACES UF

Hus & hem
Skola: Calmare internationella skola
Region: Kalmar län
Typ: Hus & hem

Om GET OFF YOUR ACES UF

Affärsidé
Tanken bakom vårt UF - företag är att bidra till ett mer socialt samhälle. Vi vill minska ungdomars skärm tid, skapa gemenskap och starka vänskapsband mellan människor. Det vill vi åstadkomma genom att dela ut gratis kortlekar till ungdomar, skolor, ungdomslag etc. Det blir genomförbart tack vare företag i Kalmar och Karlskrona.
Produkt
Vi erbjuder en tjänst där företag kan köpa en plats på baksidan av varje kort i en kortlek. Varje företag vi har samtalat med har blivit erbjudna ett “standardpaket” vilket är att vara med på baksidan av 52 kort. De har även blivit erbjudna att välja, för en extra summa pengar, att få deras logotyp samt deras slogan på insidan av till exempel alla 5or i kortleken. Tillsammans kommer 6 olika företag synas på kortens baksida, med det gemensamma målet vi alla har - att minska skärmtiden.

Utvalda UF företag i Kalmar län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!