Gallerian / Kalmar län / Stea-Stubben UF

Stea-Stubben UF

Djur & Natur
Skola: Naturbruksgymnasiet Kalmar
Region: Kalmar län
Typ: Djur & Natur

Om Stea-Stubben UF

Affärsidé
En idé tog form, en idé om att möjliggöra ett grönare och miljövänligare alternativ till engångsgrillar av aluminium. Målgruppen för denna produkt är främst barnfamiljer, men även dig som vill ut mer i naturen och koppla av. Detta är en produkt för framtiden. Ett steg i rätt riktning för att bedriva hållbart friluftsliv, samt med all rätt skapa en stunds avkoppling eller gemenskap. Produkten tillfredsställer detta, utan att slita på kommande generationers resurser och möjligheter.
Produkt
Produkten är i sin enkelhet en form av "luffarbrasa", en stubbe bestående svenskt granträ från de småländska skogarna som konstruerats med hjälp av verktyg till en värmande engångsbrasa med möjlighet att värma/tillaga mat/dryck på. Ett träds omloppstid är oftast längre än en människas, varje träd förtjänar att tillvaratas på ett ansvarsfullt sätt.

Utvalda UF företag i Kalmar län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!