Gallerian / Kalmar län / Tändstickan UF

Tändstickan UF

E-postadress: tandstickan.uf@gmail.com
Telefonnummer: 0704536360
Hus & hem
Skola: Västerviks gymnasium
Region: Kalmar län
Typ: Hus & hem
Maila tandstickan.uf@gmail.com för att köpa UF Företagets produkter/tjänster
I den här reklamfilmen får våra kunder följa med i vår tillverkningsprocess samt den miljö vi arbetar i. Vi vill med den här filmen visa hur vår produkt knyter samman historia och konst i ett modernt och hållbart sammanhang.

Om Tändstickan UF

Affärsidé
Tändstickan UF säljer tändstickor i snyggt designade askar tillverkat av återvunnet material. Med fokus på design, mening och hållbarhet levererar vi en fin inredningsdetalj med koppling och tillgång till information om Västerviks före detta drivna tändsticksfabrik.
Produkt
Tändstickan UF säljer snyggt designade tändsticksaskar med fokus på hållbarhet och affektion. Vår produkt finns i originalserien med ett tryck skapat av konstnären Liz Pettersson där den gamla tändsticksfabriken i Västervik illustreras på ett originellt vis. Men vi säljer även askar utefter företagsserien där fokuset ligger på att sälja större kvantiteter till företa som själv får välja vilket tryck som önskas - originalet, deras logga eller något helt annat! Det är upp till vår kund!

Utvalda UF företag i Kalmar län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!