Gallerian / Kalmar län / Your Wallet UF

Your Wallet UF

Mode & design
Skola: Stagneliusskolan
Region: Kalmar län
Typ: Mode & design
Maila william.sgroi.student@ksgyf.se för att köpa UF Företagets produkter/tjänster

Om Your Wallet UF

Affärsidé
Våran affärsidé är att vi ska köpa in plånböcker som vi sedan graverar in olika logotyper och namn på där konsumenten själv får välja vad som ska graveras in.
Produkt
Med denna korthållare som enkelt får plats i fickan kan du enkelt ta med dina kort överallt utan att tänka på att de kommer att brytas av i fickan när du sätter dig eller böjer dig. Gör din plånbok mer personlig med ditt namn, ditt telefonnummer, ditt företags logotyp eller något annat. En perfekt present som passar till alla människor.

Utvalda UF företag i Kalmar län

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!