Gallerian / Kronoberg / CT- UF

CT- UF

Mode & design
Skola: Sunnerbogymnasiet
Region: Kronoberg
Typ: Mode & design

Produkter från CT- UF

Om CT- UF

Affärsidé
Vi i CT UF ska sälja kvalitativa canvastavlor till ett bra pris. Våra tavlor är framförallt till folk med ett intresse av heminredning, eller någon som bara vill gör det mysigare hemma. Vi vill att våra kunder ska kunna göra sin tavla personlig, därför kan de beställa bilder med deras personliga motiv av oss. Med ett brett sortiment och många valmöjligheter kan vi uppfylla folkets förhoppningar om ett mysigare hem.
Produkt
Vår produkt är canvastavlor. En canvastavla är en tavla utan ram. Istället är det en tålig duk som är hårt spänd runt en träskiva. Vi har olika storlekar på våran tavla beroende på vad kunden vill ha. Beroende på storleken ändras också priset. Kunden mailar in en bild till oss som hen vill ha på sin canvastavla samt vilken storlek som önskas. Därefter sköter vi resten.

Utvalda UF företag i Kronoberg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!