Gallerian / Kronoberg / Lightglass UF

Lightglass UF

E-postadress: tima.pcv@procivitas.se
Telefonnummer: 070-6617157
Hus & hem
Skola: ProCivitas Privata gymn. Växjö
Region: Kronoberg
Typ: Hus & hem

Produkter från Lightglass UF

Om Lightglass UF

Affärsidé
Våran idé är att skapa glastavlor med motiv utifrån kundens önskemål, det kommer även medfölja ett ställ för att tavlan ska kunna stå upprätt - dessutom kommer detta ställ vara utrustat med lampor.
Produkt
Denna produkt kommer att vara den perfekta presenten för att kunna skämma bort någon du tänker på lite extra, eller varför inte unna dig en själv till hemmet? Vi kan lova att du inte kommer bli missnöjd eftersom denna unika glastavla sprider både glädje och kärlek då du kan skapa den själv utifrån dina egna önskemål - låt fantasin flöda! Våran ambition är att kunden ska bli 100% nöjd och detta kan vi garantera eftersom glastavlan är handgjord med kärlek och omtanke från grunden. Tack!

Utvalda UF företag i Kronoberg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!