Gallerian / Kronoberg / PRO Socks UF

PRO Socks UF

E-postadress: PROSocksUF@gmail.com
Sport & fritid
Skola: Växjö Fria Gymnasium
Region: Kronoberg
Typ: Sport & fritid

Produkter från PRO Socks UF

Om PRO Socks UF

Affärsidé
PRO SOCKS UF erbjuder högkvalitativa träningsstrumpor med bra passform, en mjuk frotté sula för att göra strumpan behaglig vid träning eller annan form utav aktivitet, för att minska "slit och släng" principen.
Produkt
PRO SOCKS UF träningsstrumpa är till dig som gillar en behaglig och skön träningsstrumpa, som håller kvalitén och i sin tur minskar "slit och släng" principen. Då strumpan har en mjuk frotté sula bidrar detta till de behagliga känslan och minskar också risken för besvär under fötterna. På strumpans ovansida finns luftkanaler vilka gör att strumpan känns luftig vid svettangrepp. Fungerar lika bra till träning som till vardags. PRO SOCKS träningsstrumpa finns att köpa i 1-, 3- eller 10 pack.

Utvalda UF företag i Kronoberg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!