Gallerian / Kronoberg / S.M.A.K UF

S.M.A.K UF

E-postadress: smakufvaxjo@gmal.com
Mat & dryck
Skola: ProCivitas Privata gymn. Växjö
Region: Kronoberg
Typ: Mat & dryck

Produkter från S.M.A.K UF

Om S.M.A.K UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att samla ihop frukt och grönt från matbutiker i Växjö som annars hade slängts och istället göra om det till goda livsmedelsprodukter, som exempelvis marmelad, ketchup och chips. Tanken är att produkterna ska finnas i olika boxar som man antingen kan prenumerera på månadsvis eller köpa separat.
Produkt
Vi på S.M.A.K UF säljer boxar som innehåller fräscha livsmedelsprodukter av överblivna råvaror som annars hade slängts. Produkterna kommer variera varje månad. Man kan därav välja att köpa en separat box eller prenumerera på månadsvis.

Utvalda UF företag i Kronoberg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!