Gallerian / Kronoberg / Troja Recept UF

Troja Recept UF

Telefonnummer: 0733828173
Sport & fritid
Skola: Sunnerbogymnasiet
Region: Kronoberg
Typ: Sport & fritid

Produkter från Troja Recept UF

Om Troja Recept UF

Affärsidé
Recept UF vill på bästa möjliga sätt tillsammans med olika hockeyprofiler underlätta vardagen för så många som möjligt genom Troja spelares stilrena recept.
Produkt
Produkten består av 16 sidor. Bokomslaget består av bilder på sju herr- och damspelare. Troja recept UFs logotyp ska finnas i mitten av bokomslaget. Troja recept UF har IF Troja Ljungby som partner och IF Troja Ljungby har godkänt att Troja recept UF får använda deras logotyp. Tanken är att IF Troja Ljungbys logotyp ska finnas under företagets logotyp. Varje spelare har en sida med sina recept. En sida består av spelarbild, namn och recepten som spelaren själv har producerat.

Utvalda UF företag i Kronoberg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!