Gallerian / Kronoberg / Twisted Candles UF

Twisted Candles UF

Hus & hem
Skola: Kungsmadskolan
Region: Kronoberg
Typ: Hus & hem

Produkter från Twisted Candles UF

Om Twisted Candles UF

Affärsidé
Vi erbjuder unika hand-snurrade ljus till varje hem och hus. Vår filosofi är trendiga produkter, valmöjligheter och hög kvalité. Vi möter dina förväntningar kring leverans och service.
Produkt
Vi erbjuder hand-twistade ljus som snurras för hand. Ljusen är kronljus som funkar perfekt som dekorationen eller för att lysa upp din vardag. Våra hand-snurrade ljus kommer i flera olika färger för att kunderna ska få så många valmöjligheter som möjligt. Vår produkt är en utveckling av en väldigt vanlig produkt som används i vardagen. Vi har utvecklat de vanliga raka kronljusen till en mer unik produkt.

Utvalda UF företag i Kronoberg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!