Gallerian / Örebro / AppearX UF

AppearX UF

E-postadress: appearx.uf@gmail.com
Mode & design
Skola: Rudbecksgymnasiet, Örebro
Region: Örebro
Typ: Mode & design

Produkter från AppearX UF

Om AppearX UF

Affärsidé
"Vår affärsidé är att erbjuda unika, funktionella och tilltalande skosnören med reflexdetaljer som expanderar och förenklar användningen av reflexer, samt ökar säkerheten i trafiken."
Produkt
Vår produkt är primärt anpassad till vardagliga sneakers och träningsskor, men kommer kunna användas till alla typer av skor. De kommer till en början erbjudas i två olika längdalternativ, 120 cm och 140 cm, för att de ska kunna användas till så många olika skor som möjligt. De kommer också erbjuda två olika färger, svart och vit. Skosnörena är gjorda av stark polyester för en längre hållbarhet och kvalité med en bredd på 9 mm. Reflexen består av en linje längs med hela skosnöret.

Utvalda UF företag i Örebro

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!