Gallerian / Örebro / Broken Society UF

Broken Society UF

Mode & design
Skola: Thoren Business School Örebro
Region: Örebro
Typ: Mode & design

Produkter från Broken Society UF

Om Broken Society UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att sälja tygpåsar med tryck som uppmärksammar mäns psykiska ohälsa, feminism och HBTQ+ individer där 25% av vinsten kommer gå till tre olika ideella organisationer. Vi riktar oss till samhällsmedvetna individer!
Produkt
Våra tygpåsar finns i tre olika motiv där varje motiv belyser ett samhällsviktigt ämne samt stöttar en lämplig organisation eftersom 25% vinsten på varje påse går oavkortat till organisationerna. Vårt tryck "Simone" upplyser om feminism samt stödjer Kvinnohuset i Örebros verksamhet. Trycket "Vincent" belyser mäns psykiska ohälsa där du bidrar till Locker Room Talk. "Barbro" belyser HBTQ+ individers kamp och stödjer RFSL:s verksamhet!

Utvalda UF företag i Örebro

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!