Gallerian / Örebro / Designavia UF

Designavia UF

Hus & hem
Skola: Rudbecksgymnasiet, Örebro
Region: Örebro
Typ: Hus & hem

Produkter från Designavia UF

Om Designavia UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att tillverka och sälja dekorativa, miljövänliga och kvalitativa träbrickor med skandinaviskt intryck till inredningsintresserade som söker en exklusiv inredningsdetalj. Dessa tillverkar vi av spillmaterial från olika bygg- och träföretag för att ta vara på material som annars skulle slängts.
Produkt
Vi tillverkar runda träbrickor med en diameter på ca 36cm. I botten har vi en återvunnen plywoodskiva och på detta har vi ett fiskbensliknande mönster gjort av spillmaterial från Akacia och Eukalyptus trä. Vi tänker att träbrickorna kan användas till dekoration i hemmet, dock kan de ha flera användningsområden så låt fantasin flöda!

Utvalda UF företag i Örebro

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!