Gallerian / Örebro / Dishrag UF

Dishrag UF

E-postadress: dishrag.uf@gmail.com
Telefonnummer: 0734414191
Hus & hem
Skola: Karlskoga Idrottsgymnasium
Region: Örebro
Typ: Hus & hem

Produkter från Dishrag UF

Örebro - Hus & hem
Dishrag UF
49 kr
Örebro - Hus & hem
Dishrag UF
99 kr

Om Dishrag UF

Affärsidé
Vi på Dishrag UF ska tillhandahålla en miljövänlig, stilren och elegant disktrasa som hjälper dig att hålla köket rent och snyggt.
Produkt
Vi på Dishrag UF tillhandahåller en miljövänlig, stilren och exklusiv disktrasa som hjälper dig att hålla köket rent och snyggt. - Miljövänlig och 100% komposterbar. - Färgas in med GOTS-färger (Global Organic Textile standard). - Producerad i Sverige. - Disktrasan består av 70% cellulosa från FSC-märkt skog och 30% bomull från restproduktion. - Trasan tål kokning och är tvättäkta i 90° i både i diskmaskin och tvättmaskin.

Utvalda UF företag i Örebro

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!