Gallerian / Örebro / just dance UF

just dance UF

E-postadress: justdanceuf@outlook.com
Sport & fritid
Skola: Virginska gymnasiet
Region: Örebro
Typ: Sport & fritid

Produkter från just dance UF

Om just dance UF

Affärsidé
Vi på Just dans driver dans- och lekkurser för barn mellan 3-10 år. Den perfekta möjligheten för er barn med härligt överflödande energi. Kom och släpp loss med oss så kan vi garantera er en rolig stund.
Produkt
Vi kommer hålla dans- och lekkurser för barn i åldrarna 7-12 år där vi kommer att ha fokus på dans och färdiga koreografier. Allt detta kommer ske till olika teman varje månad under 4 månaders tid, alltså en termin, för att barnen ska få variation och lära sig nya saker. Som avslutning för terminen kommer vi hålla en dansuppvisning där barnen får visa upp för sina föräldrar och vänner vad de har lärt sig.

Utvalda UF företag i Örebro

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!