Gallerian / Örebro / Presentkit UF

Presentkit UF

E-postadress: presentkit.uf@gmail.com
Mat & dryck
Skola: Virginska gymnasiet
Region: Örebro
Typ: Mat & dryck

Produkter från Presentkit UF

Örebro - Mat & dryck
Presentkit UF
129 kr
Örebro - Mat & dryck
Presentkit UF
99 kr
Örebro - Mat & dryck
Presentkit UF
149 kr

Om Presentkit UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att skapa fina presentkit för olika målgrupper som man kan direkt ge vidare som en present. Vi ska göra olika kit med olika teman som passar bra i jul och senare även andra händelser så som alla hjärtans dag. Vi riktar oss främst mot privatpersoner.
Produkt
Vi har 5 olika kit. Ett kaffekit, tekit, alla hjärtans dag kit exklusive och kärleksfull samt ett spakit. I vårat kaffekit finns ett kaffe från kaffemästaren samt 4 handgjorda praliner från Örebro kaffe & pralin. I tekitet medföljer det 4 praliner som i föregående kit samt ett te från kaffemästaren. I våra alla hjärtans dag kit finns det 4 praliner och en kola respektive två klubbor, en kramkudde och en godisask. Spakitet innehåller tvål, en badbomb, handkräm, två ansiktsmasker och en skrubboll.

Utvalda UF företag i Örebro

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!