Gallerian / Örebro / REscUSE UF

REscUSE UF

Mat & dryck
Skola: Rudbecksgymnasiet, Örebro
Region: Örebro
Typ: Mat & dryck

Produkter från REscUSE UF

Om REscUSE UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att minska matsvinnet genom att på ett säsongsanpassat sätt ta vara på mat från butiker som annars skulle ha slängts och ge det nytt liv som någonting annat. Detta för att bidra till en cirkulär ekonomi och mer hållbar värld.
Produkt
Vi säljer påsar och burkar med livsmedel gjorda på varor från matbutiker som annars skulle slängts. Det kan vara allt från skorpor av bullängder till marmelad av päron. Med andra ord anpassar vi vår produktion utifrån vilka varor vi får för tillfället och därför kan sortimentet variera lite från vecka till vecka.

Utvalda UF företag i Örebro

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!