Gallerian / Östergötland / Active Animal UF

Active Animal UF

E-postadress: activeanimaluf@gmail.com
Djur & Natur
Skola: Hagagymnasiet Norrköping
Region: Östergötland
Typ: Djur & Natur

Produkter från Active Animal UF

Östergötland - Djur & Natur
Active Animal UF
59kr

Om Active Animal UF

Affärsidé
Active Animal UF erbjuder hållbara hundleksaker som är gjorda av återvunnet material. Vår ambition är att främja miljön och samtidigt skapa en rolig tillvaro för dig och din hund.
Produkt
Vår hundleksak är gjord av återvunnet klätterrep som kommer från en lokal klätterhall. På leksakens ena sidan finns en bollliknande knut som kallas "apnäve" och på andra sidan en ögla som man kan hålla i. Syftet är att stimulera hundens hjärna genom olika lekar, exempelvis dragkamp eller apport. Vi vill i så stor grad som möjligt använda återvunnet material i våra produkter.

Utvalda UF företag i Östergötland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!