Gallerian / Östergötland / City Shirts UF

City Shirts UF

E-postadress: info@cityshirtsuf.com
Telefonnummer: 0706286068
Mode & design
Skola: Katedralskolan i Linköping
Region: Östergötland
Typ: Mode & design

Produkter från City Shirts UF

Om City Shirts UF

Affärsidé
Vi kommer ge överblivna tröjor ett nytt liv. Trycka om dem på nytt med ett motiv om staden för att skapa gemenskap där vi bor. Som vi säljer till miljömedvetna Linköpingsbor, fysiskt och online.
Produkt
Vår affärsidé är att trycka om överblivna tröjor med ett nytt tidlöst motiv. Det möjliggörs genom att företag ofta har många oanvända tröjor med ett motiv som är inaktuellt. Det innebär att tröjorna inte kommer användas mer utan bara ligga kvar oanvända. För att förhindra det så ska vi samla in dessa tröjor och ge dem en ny tidlös design, och sedan sälja dem både fysiskt och online. Med våra tröjor kommer vi därmed kunna ge tröjorna ett nytt liv, uppmuntra till återbruk och en cirkulär ekonomi

Utvalda UF företag i Östergötland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!