Gallerian / Östergötland / LatMat UF

LatMat UF

E-postadress: latmat.uf@gmail.com
Mat & dryck
Skola: Katedralskolan i Linköping
Region: Östergötland
Typ: Mat & dryck

Produkter från LatMat UF

Om LatMat UF

Affärsidé
Vi ska skapa en kokbok för personer som inte orkar laga stora maträtter men som ändå vill vara nyttiga, miljövänliga och ekonomismarta. Produktnamn: "Kokbok för Latmaskar"
Produkt
Vi erbjuder en kokbok med recept som är snabblagade, enkla och kan passa vem som helst! Den innehåller recept som är anpassningsbara för kundens behov och preferenser, redo att tillagas på max 30 minuter! Vi erbjuder alternativ och tips på hur du kan göra om du är t:ex vegetarian eller laktosintolerant samt efter årstider! Så många utav recepten som möjligt ska kunna tillagas oavsett allergier. Boken kommer vara perfekt för dig ifall du inte har tid, inte har viljan eller inte orkar laga mat.

Utvalda UF företag i Östergötland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!