Gallerian / Östergötland / Loyal To Myself UF

Loyal To Myself UF

Telefonnummer: 0703339600
Mode & design
Skola: Hagagymnasiet Norrköping
Region: Östergötland
Typ: Mode & design

Produkter från Loyal To Myself UF

Östergötland - Mode & design
Loyal To Myself UF
200kr

Om Loyal To Myself UF

Affärsidé
Vårt klädmärke, "Loyal To Myself" riktar in sig på att sälja kvalitativa och miljövänliga hoodies. Med namnet Loyal To Myself vill vi uppmärksamma unga om att våga bryta mot normer och vara sig själva.
Produkt
Kläderna vi säljer är har antingen blivit skänkta till oss, är köpta från second hand eller ett resultat av restavfall från butiker. Detta är i syfte för att minska massproduktionen av nya kläder, reducera klimatutsläppen och därmed återvinna samt återanvända de kläder som redan finns. Trycken på våra tröjor är av egen design för att ge de gamla tröjorna nytt liv.

Utvalda UF företag i Östergötland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!