Gallerian / Östergötland / Reuseshoes UF

Reuseshoes UF

E-postadress: reuseshoesuf@gmail.com
Telefonnummer: 0727238102
Mode & design
Skola: Anders Ljungstedts gymnasium
Region: Östergötland
Typ: Mode & design

Produkter från Reuseshoes UF

Östergötland - Mode & design
Reuseshoes UF
199kr
Östergötland - Mode & design
Reuseshoes UF
49kr

Om Reuseshoes UF

Affärsidé
Istället för att kunderna ska behöva släng och köpa nya skor lämnar de in dem till oss för uppfräschning.Vi tvättar skorna och ändrar design på dem utifrån kundens önskemål. säljer också skoaccessoar
Produkt
Vårat UF företag ger dig möjlighet att skicka in din gamla skor till oss. Vi kommer kommer då att ge dina skor en uppfräschning utifrån dina önskemål. Vi erbjuder tvätt, ny design men även nya skosnören. Detta ger dig möjligheten att få en ny design på dina skor utan att behöva spendera flera hundra kronor på ett par nya.

Utvalda UF företag i Östergötland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!