Gallerian / Östergötland / TakeCare UF

TakeCare UF

E-postadress: takecareuf2021@gmail.com
Skönhet & hälsa
Skola: Kunskapsgymnasiet Norrköping
Region: Östergötland
Typ: Skönhet & hälsa

Produkter från TakeCare UF

Om TakeCare UF

Affärsidé
TakeCare UF riktas till dig som vill jobba med din personliga utveckling och förbättra din psykiska hälsa, det i form av en bok. Försäljning sker nationellt via sociala medier.
Produkt
Vi på TakeCare UF säljer en bok, som är riktad till dig som vill jobba med din personliga utveckling. Vår bok innehåller fakta, övningar, citat och recept som ska få dig att må bättre. Vårat unika koncept är att vi har samlat flera områden: stress, självkänsla och målsättning i samma bok. Det resulterar i en prisvärd och innehållsrik bok.

Utvalda UF företag i Östergötland

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!