Gallerian / Skåne / Hydr8 UF

Hydr8 UF

E-postadress: uf.hydr8@gmail.com
Sport & fritid
Skola: Örkelljunga utb.centrum, gy.
Region: Skåne
Typ: Sport & fritid

Om Hydr8 UF

Affärsidé
Vår affärsidé innebär att skapa en designad stålvattenflaska - som håller både kyla och värme. Den ska vara smidig att ha med sig överallt: jobbet, skogen eller gymmet.
Produkt
Flaskan, som är av märket Vildmark, kan hålla temperaturen på både kalla och varma drycker. Den är ECO-vänlig och minskar därmed på plastkonsumtionen. Dessutom blir du genom lasergravyren ständigt påmind om att "Keep going.", vilket kan vara viktigt för att klara av vardagen. Till sist, en investering av en flaska idag betyder att du kan återanvända den flera år framåt.

Utvalda UF företag i Skåne

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!