Gallerian / Skåne / Knappen UF

Knappen UF

E-postadress: knappenuf.info@gmail.com
Mode & design
Skola: ProCivitas Privata gymn. Lund
Region: Skåne
Typ: Mode & design

Om Knappen UF

Affärsidé
Vi erbjuder en justerbar och multifunktionell metallknapp för alla som behöver justera midjestorleken på byxorna men som även vill använda knappen som en subtil accessoar.
Produkt
Knappen UF erbjuder en stilren justerbar knapp som är strategiskt utformad för att kunna erbjuda bästa tänkbara funktioner. De tillbringar komfort genom att justera midjestorleken på byxor enligt din egna passform. En stor del av knappens charm är att den är hållbar och mest av allt återanvändbar. Knapparna är tillverkade av en slitstark och robust metallbas med nitar som inte korroderar. Den fina nålspets-designen undviker skador på kläderna och töjer inte på materialet.

Utvalda UF företag i Skåne

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!