Gallerian / Skåne / NameIT UF

NameIT UF

E-postadress: ufnameit@gmail.com
Telefonnummer: 0723037031
Mode & design
Skola: Bollerups lantbruksinstitut
Region: Skåne
Typ: Mode & design

Om NameIT UF

Affärsidé
Vår affärsidé bygger på att du ska kunna namna din djurvän men även dess utrustning utan att behöva lämna avtryck. Vi på NameIT tror på att hålla de stilrent och unikt.
Produkt
Vi säljer namnbrickor till din djurväns utrustning, hund, katt och häst! Namnbrickorna säljs i 2 olika storlekar & 2 material, fästes med skruv eller trycknitar. Det går även att beställa utan fäste för att inte brickan ska lämna avtryck, då används en form av tejp istället! Dessutom säljer vi stilrena, egengjorda godisburkar i glas med graverade trälock där det finns 3 olika motiv samt 3 olika storlekar att välja mellan, dessutom finns det möjlighet att specialbeställa med eget motiv på locket

Utvalda UF företag i Skåne

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!