Gallerian / Skåne / Qvickbags UF

Qvickbags UF

E-postadress: qvickbagsuf@gmail.com
Mode & design
Skola: Hedda Anderssongymnasiet
Region: Skåne
Typ: Mode & design

Om Qvickbags UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att tillverka rymliga datorväskor, de har inbyggt pennskrin. Detta ska förenkla vardagen hos elever och kontorsarbetare. Inte bara är väskorna effektiva de är också stilrena!
Produkt
Qvickbags första väska är stilren och i svart läder med detaljer i guld. Till väskan tillhör även ett axelband i form av en guldkedja. Väskan är noggrant designad för studenters komfort och vi har därför valt att designa ett skydd på axelbandet för att inte orsaka några skador i samband med användning. Väskans insida är klädd med ett svart tyg i sammet. Med vår väska får du plats med dator, laddare och andra material som du behöver med dig under dagen! (Väskan passar chromebooks & macbooks)

Utvalda UF företag i Skåne

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!