Gallerian / Skåne / Workin Bees UF

Workin Bees UF

E-postadress: workinbeesuf@gmail.com
Hus & hem
Skola: ProCivitas Privata gymn. Helsingborg
Region: Skåne
Typ: Hus & hem
Maila workinbeesuf@gmail.com för att köpa UF Företagets produkter/tjänster

Om Workin Bees UF

Affärsidé
Vi tillverkar hållbara bivaxdukar av spilltyger. Tanken är att dessa ska användas istället för platsfolie då de är återanvändbara, sluter tätt samt är antibakteriella.
Produkt
Vi på Workin' Bees UF erbjuder hållbara samt egentillverkade bivaxdukar gjorda av spilltyger och svenskt bivax. Bivaxdukarna är antibakteriella och bidrar därför till en längre hållbarhet hos livsmedlen. Då alla dukarna görs på spilltyger är inget paket det andra likt. Dukarna säljs i ett 3-pack och har storlekarna 20x20cm, 25x25cm samt 35x35cm. Ta chansen och smycka ut din kyl med våra bivaxdukar!

Utvalda UF företag i Skåne

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!