Gallerian / Skaraborg / Deco UF

Deco UF

E-postadress: deco.falkoping@gmail.com
Telefonnummer: 0722258581
Hus & hem
Skola: Ållebergsgymnasiet
Region: Skaraborg
Typ: Hus & hem
Deco UF reklamfilm

Produkter från Deco UF

Skaraborg - Hus & hem
Deco UF
1 st 89 kr
Skaraborg - Hus & hem
Deco UF
1 st 59 kr
Skaraborg - Hus & hem
Deco UF
1 st 69 kr, 3 st 169 kr

Om Deco UF

Affärsidé
Med en genomtänkt design säljer vi handmålade, unika inredningsdetaljer, gjorda av återanvänt material. För dig som på ett enkelt, prisvärt och miljömedvetet sätt vill uppdatera ditt hem.
Produkt
Vi säljer handmålade krukor och vaser gjort på återanvänt material. Krukorna är från början konservburkar och vaserna köps in från second-hand affärer och har därför olika former och storlekar. Alla produkter handmålas i olika matta kulörer, av oss i företaget och får en snygg och stilren design som passar in i hemmet. Färgen vi använder oss av är noga utvald för att upprätta hålla den kvalitén som behövs för att kunna kalla oss för "prisvärda". En vas kostar 89 kr medan en kruka kostar 69 kr.

Utvalda UF företag i Skaraborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!