Gallerian / Skaraborg / Lignum UF

Lignum UF

Telefonnummer: 0723331888
Hus & hem
Skola: Ållebergsgymnasiet
Region: Skaraborg
Typ: Hus & hem
Maila lignum.ungforetagsamhet@gmail.com för att köpa UF Företagets produkter/tjänster

Produkter från Lignum UF

Om Lignum UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att producera en bordsdekoration som har flera användningsområden samt är tillverkad av återbruk. Det är en hållbar produkt som blir en fin detalj i hemmet.
Produkt
Vår produkt är en flexibel inredningsdetalj som består av restvirke som samlas in från lokala snickerier samt gamla glasburkar från familj och vänner. Glasburken hänger sedan i en slags träram som finns i vit bets men även brun bets. Glasburken går att skruva av och på för att enkelt kunna byta innehåll eller diska burken. Du kan använda vår produkt som blomvas, ha ett ljus i eller varför inte dina sminkborstar?

Utvalda UF företag i Skaraborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!