Gallerian / Skaraborg / Marble Design UF

Marble Design UF

E-postadress: marbledesignuf@gmail.com
Telefonnummer: 0730220287
Hus & hem
Skola: Ållebergsgymnasiet
Region: Skaraborg
Typ: Hus & hem
Vi vill uppmana till återanvändning och ett sunt miljötänk för ungas framtid! Därför har vi valt att förädla spillmaterial från ett lokalt stenbrott och ge det nytt liv i form av stilsäkra inredningsprodukter. Spana gärna in vår reklamfilm, där ser du några av många användningsområden för våra produkter.

Produkter från Marble Design UF

Skaraborg - Hus & hem
Marble Design UF
179 kr
Skaraborg - Hus & hem
Marble Design UF
från 229 kr

Om Marble Design UF

Affärsidé
Vi i Marble Design UF erbjuder egengjorda unika inredningsprodukter av spillmaterial i sten som kommer sätta guldkant på vardagen i ditt hushåll.
Produkt
Vi erbjuder inredningsprodukter i marmor av föräldlade spillbitar. Vi tillverkar kylstenar, dryckesunderlägg, brickor och hushållspappershållare.

Utvalda UF företag i Skaraborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!