Gallerian / Skaraborg / MetallDecor UF

MetallDecor UF

E-postadress: metalldecoruf@gmail.com
Telefonnummer: 0722312391
Hus & hem
Skola: Ållebergsgymnasiet
Region: Skaraborg
Typ: Hus & hem
MetallDecor UF företagsvideo visar produktionen av varorna där vi slipar och vilket ihop en ljusstake. Videon visar även olika sätt att inreda med våra egendesignade produkter där varorna inte måste användas till just det de utnämns för att vara. Produkterna är tidlösa och går att göra till sina egna genom olika sätt att inreda.

Produkter från MetallDecor UF

Om MetallDecor UF

Affärsidé
MetallDecor UF erbjuder högkvalitativa och miljövänliga designprodukter för hem och hushåll. Marknadsföringen sker via sociala medier och lokala företag i Skaraborg.
Produkt
Våra glasunderlägg vars funktion är att skydda ytor från värme, repor och fläckar gör mer än så. De bidrar till en trevligare tillvaro tack vare deras enkla men tilltalande utseende. Underläggen blir en lyxig detalj som sätter guldkant på den traditionella kaffetåren. Vår vackra ljusstakar som kan lysa upp och värma rummet. Designen är framtagen utefter materialets förutsättningar vilket i detta fall är rostfritt stål och mässing, två metaller som gör dem mer brandsäkra.

Utvalda UF företag i Skaraborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!